top of page

even

voorstellen

Mijn naam is Marion van Landschoot-de Meijer. Ik ben geregistreerd remedial teacher. Mijn praktijk is gevestigd in de Roode Polder in Breskens. Ik heb jarenlang gewerkt in het basisonderwijs, als groepsleerkracht, intern begeleider en remedial teacher. 

Ik heb de opleiding Gespecialiseerd Leraar Primair Onderwijs en de Opleiding Remedial Teaching Primair Onderwijs in 2001 afgerond. Daarna heb ik op diverse gebieden nascholing gedaan, waaronder dyslexie en ben sinds 2010 gecertificeerd dyslexiebehandelaar ONL (Onderwijszorg Nederland).

In de 24 jaar dat ik in het basisonderwijs heb gewerkt, heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden en ondersteunen van belangrijke basisbehoeften bij kinderen, zoals veiligheid, zelfvertrouwen en zelfstandigheid.

In mijn praktijk begeleid ik vooral kinderen van de basisschool en kinderen in de overgang naar het voortgezet onderwijs. Soms gaat het leren van een kind niet vanzelf en is er ondersteuning nodig. Ik kan deze ondersteuning bieden in de vorm van remedial teaching.

 

Ik sta geregistreerd bij de Landelijke Beroepsvereniging voor Remedial Teachers (LBRT) in de basisregistratie. En bij de Kamer van Koophandel onder nummer 72466715.

  • LinkedIn
bottom of page